Kuinka paljon tarvitset yhdistelylainaa?

Hakemus

Tee Hakemus verkossa

Kilpailutamme edullisen yhdistelylainan maksutta.

Edellytykset tarjoukselle:

 1. Olet vähintään 20-vuotias
 2. Sinulla on säännölliset tulot
  (palkka- tai eläketulot)
 3. Puhtaat luottotiedot

Palvelun käyttö on 100% ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Tarkista uusi korkotasosi, ilman sitoumuksia.

Kilpailuttamalla yhdistelylainan Lainamarkkina.fi:n avulla ja voit alentaa nykyisiä lainanhoitomenojasi ja käyttöösi jää enemmän rahaa joka kuukausi. Lainamarkkina auttaa löytämään edullisimman yhdistelylainan.

 • Tarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.
 • Täysin ilman piilokuluja.
 • Ei sido mihinkään, saat tarjouksen ja päätöksen heti.
Kysy apuamme hakemuksen täyttämisessä helposti laina-chatissamme arkisin 9-15
monta lainaa yhdeksi

Lainojen Yhdistäminen

Lue miksi se kannattaa

Yhdistelylaina on nimensä mukaan tarkoitettu lainojen yhdistämiseksi. Yhdistelylainalla voit siis yhdistää useat pienlainasi yhdeksi suuremmaksi edullisemmaksi lainaksi. Näin huolehdit jakossa vain yhdestä lainasta. Tämä useimmiten auttaa huomattavasti lainojen takaisinmaksussa laskemalla kuukausikulujasi merkittävästi, samalla saat lainalle aikaisempia kalliita lainoja edullisemman koron. Avullamme kilpailutat yhdistelylainan ja haet sinulle sopivan summan lainaa jo tänään.

Helpoin tapa säästää onkin, kilpailuttaa ja yhdistää pienet lainat veloituksetta – tee hakemus tästä.

Yhdistelylainan tarpeeseen useimmiten ajaudutaan ihan vain vahingossa

Kesä ja kevät ovat vuodenaikoja, jolloin talouksien rahantarve kasvaa merkittävästi. Lomat, reissut, mökki, auto ja kodin pikku remontit voivat tehdä ikävän loven lompakkoon. Moni miettii kuinka voisi säästää arjen kuluista?

Ensimmäinen vaihtoehto on yleensä omien kulujen karsiminen. Tämä ei kuitenkaan aina ole mahdollista, sillä monet suomalaiset käyttävät rahansa nykyään hyvin harkiten – menoista ei enää pysty supistamaan.

Joskus siis lisärahoituksen hakeminen ulkopuoliselta tekijältä on toimivin ratkaisu kulujen kattamiseen ja etenkin silloin, kun haluaa elää tiettynä aikana vähän leveämmin ja maksaa kuluja myöhemmin joustavammalla aikataululla.

Lainat voi kilpailuttaa veloituksetta palvelussamme

Hyvä vinkki lainaa hakiessa on suunnata hakemukselle, täyttää se ja tutustua heti lainanvälittäjiin ja heidän antamiinsa tarjouksiin. Saat lainatarjouksen henkilökohtaisella korolla ja hakemus ei sido ottamaan lainaa. Kilpailutuspalvelumme toimii yhteistyössä eri pankkien ja luotonmyöntäjien kanssa ja pystymme usein tarjoamaan erittäin toimivia lainaratkaisuja.

Kun haet lainatarjouksen palvelun kautta, voit yhdellä hakemuksella hakea tarjouksen ja lainalupaukse useammalta pankilta ja luotonmyöntäjältä. Lopuksi voit itse valitsa mieluisimman vaihtoehdon. Sinä päätät, me kilpailutamme.

Säästät joka kuukausi

Lainojen yhdistämisellä saavutetaan merkittävä kuukausisäästö verrattuna, että maksaisit pois useita pieniä lainoja ja kulutusluottoja.

Jää enemmän elämiselle

Ei suuret tulot vaan pienet menot sanotaan. Pienet lainakulut, leveämpi arki, enemmän rahaa elämiseen. Kyllä kiitos.

Säästät joka kuukausi

Kun yhdistät lainasi, lyhennät samalla lainapääomasi takaisinmaksuaikaa. Ota ohituskaista lainattomaan arkeen jo tänään.

Loistava päätös

Lainojen yhdistäminen tuo väljyyttä jokaiseen päivääsi, rahaa jää enemmän elämiseen ja nautintoihin, ehkä jopa säästöönkin!

Muutama hyvä syy käyttää palveluamme:

 • Nopea, lainapäätös heti
 • Yli 25 pankkia kilpailee lainastasi
 • Saat niputettua nykyiset useat lainat yhdeksi
 • Vain yksi maksuerä kuukaudessa
 • Todennäköisesti reilusti edullisempi korko
 • Hakemus ei sido mihinkään ja on ilmainen

Kokeile lainojen yhdistämistä nyt ja saat heti:

Saat henkilökohtaisen lainan korkotarjouksen heti. Palvelun käyttö on 100% ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista uusi korkotasosi, ilman sitoumuksia. Voit vain säästää, joten kokeile heti.

Perusedellytykset kilpailutetun yhdistelylainatarjouksen saamiselle:

 1. Olet vähintään 20-vuotias
 2. Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 3. Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä