Kulutusluotto - Lue miksi se on niin suosittu lainamuoto

Joustava ja nopea vaihtoehto saada edullista lainaa ilman vakuuksia. Sinun ei siis tarvitse laittaa vakuudeksi asuntoa, mökkiä tai autoa. Puhtaat luottotiedot riittävät ja lisäksi vaaditaan riittävät säännölliset tulot, kuten eläke, palkka tai muu säännöllinen korvaus. Kesä ja kevät ovat vuodenaikoja, jolloin talouksien rahantarve kasvaa merkittävästi. Lomat, reissut, mökki, auto ja kodin pikku remontit voivat tehdä ikävän loven lompakkoon. Moni miettii kuinka voisi säästää arjen kuluis

Kulutusluoton kilpailuttaminen

Kun haet kulutusluoton Lainamarkkina.fi -palvelun kautta, voit yhdellä hakemuksella hakea tarjouksen ja lainalupauksen useammalta pankilta ja luotonmyöntäjältä. Lopuksi voit itse valitsa mieluisimman vaihtoehdon. Sinä päätät, me kilpailutamme sinulle kulutusluoton – 100% Ilmaiseksi.

Kulutusluotto on edullinen ja todella nopea ratkaisu arjen pieniin ja suuriin rahoitustarpeisiin. Juuri nyt kulutusluottojen korkokatto on voimassa, eli vuoden 2020 loppuun saakka tarjottava vuosikorko ei saa ylittää 10% prosenttia.

Nyt jos koskaan on kulutusluoton hakeminen edullista. Kannattaa silti kilpailuttaa kulutusluotto. Voit tehdä sen palvelussamme ilmaiseksi ja saat tarjoukset nähtävillesi heti.

Monta hyvää syytä käyttää palveluamme:

- lmainen ja kotimainen
- Hakemus ei sido mihinkään
- Nopea päätös = lainapäätös heti
- Yli 25 pankkia kilpailee lainastasi
- Me kilpailutamme - sinä valitset!