Yhdistämislainat nyt alkaen 4%

Tee Hakemus

Edellytykset lainan saamiseksi:

  1. Olet vähintään 20-vuotias
  2. Puhtaat luottotiedot
  3. Sinulla on säännölliset tulot
    (palkka- tai eläketulot)

– Palvelumme käyttö on maksutonta
– Ei sido nostamaan tarjottua lainaa

Kuinka paljon tarvitset yhdistelylainaa?

Hakemus

Lainojen Yhdistäminen - Lue miksi se kannattaa

Yhdistelylaina on tarkoitettu lainojen yhdistämiseksi. Yhdistelylainalla voit uudelleenrahoittaa vanhat luottosi uudella edullisemmalla kokonaisuudella. Siis yhdistää useat pienlainasi yhteen: yhdeksi suuremmaksi edullisemmaksi lainaksi. 

Se helpottaa taloutta heti ja vähentää myös kuukausittain huolehdittavien maksuerien suorittamista: huolehdit jakossa vain yhdestä lainasta. Yhdistelylaina laskee useimmiten merkittävästi kuukausikulujasi, samalla saat uudelle lainalle aikaisempia kalliita lainoja edullisemman korkotason. Lainamarkkinan avulla kilpailutat yhdistelylainan kätevästi yhdellä hakemuksella. Kokeile ja hae sinulle sopivaa summaa jo tänään. Yhdistelylainan hakemus on maksuton, kuten on palvelummekin.

Miksi Yhdistelylainat ovat suosittuja?

Uudessa maailmantilanteessa myös suomalaisien talouksien rahantarve kasvaa merkittävästi. Inflaatio syö rahan arvoa, kulutustuotteet jatkavat kallistumistaan. Etelänlomat, viikonloppureissut, mökkeily, autonpito ja kodin pikku remontit tekevät entistä suuremman kuopan lompakkoon. Moni miettii nyt tosissaan, kuinka voisi säästää arjen kuluista?

Yhdistelylaina ei ratkaise ongelmaa mutta auttaa vähentämään korkoihin ja kuluihin maksettavaa kuukausittaista summaa. Samalla saat madallettua kuukausierääsi, usein jopa sadoilla euroilla kuukautta kohden.