Usein kysyttyjä kysymyksiä

Olemme koonneet meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen, joista toivottavasti löydät avun, mikäli jokin mietityttää lainaa hakiessasi.

Kuka voi saada kulutusluoton ja miten lainaa haetaan?

Lainaa voi saada oikeustoimikelpoinen ja täysi-ikäinen henkilö, joka on hoitanut taloutensa mallikkaasti. Se tarkoittaa ettei sinulla ole aktiivisia maksuhäiriömerkintöjä.

Kulutusluottoa voi hakea vain netissä täyttämällä sähköisen lainahakemuksen. Tunnistautumiseen tarvitset hakemusvaihesssa vain sähköpostin ja omat tietosi, lainan hyväksyessäsi pankinsta riippuen joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Aivan kuten kaikessa verkkoasioinnissa muutekin. Prosessi on helppo.

Tarvitsenko vakuuksia tai takauksia lainan hakemiseen?

Et tarvitse. Sekä kulutusluottoa, että joustoluottoa voi hakea ilman takaajia ja vakuuksia. Molemmat ovat vakuudettomia lainoja. Lainapäätös annetaan lainahakemuksessa antamiesi vastausten perusteella. Tarkistamme myös luvallasi Asiakastiedon rekisteristä maksukykysi.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen ja rahat tililleni?

Lainapäätöksen saat aina välittömästi lainahakemuksen täytettyäsi riippumatta siitä, mihin kellonaikaan tai minä viikonpäivänä haet lainaa. Saat rahat tilillesi samana päivänä, kun täytät hakemuksen klo 7 - 23 välisenä aikana.